Pillanat Pszicho

Ambrózi Kata

Ambrózi Kata

Mikor van itt az ideje, hogy segítséget kérjünk egy pszichológustól?

2016. április 06. - Ambrózi Kata

reachout_hands.jpg

Három kérdést teszek fel, amin érdemes gondolkodni: 

1. Egy adott téma/probléma/gondolat szinte minden nap zavaró tényezőként jelenik meg?

2. Ez a téma/probléma/gondolat káros hatással van a napi tevékenységeimre, emiatt nem tudom ellátni a teendőimet hatékonyan?

3. Túlzottan érzelmes/lobbanékony vagyok látszólag minden ok nélkül? (pl.: Elsírom magam egy buta reklámon, amin korábban nem tettem volna?)

Válaszolt egy kérdésre is igennel? Akkor itt az ideje, hogy segítsget kérjen! 

Mindig ijesztő új dologba belekezdeni. De sosem annyira félelmetes, mint amilyennek azt elképzeljük. Segítséget nem csak akkor kérhetünk, ha tragédia történik az életünkben. Egy egyszerűbbnek vélt elakadás megugrásához is egy pár alkalmas konzultáció óriási lökést tud adni. Nem kell egyedül görgetni a gondolatokat. 

A pszichológusok arra vannak kiképezve, hogy meghallják a segélykéréseket és együttműködve megtámogassák az embereket egy-egy nehezebb periódusban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ambrozikata.blog.hu/api/trackback/id/tr718558836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása